Current User: Guest Login Register
Please consider registering

Search Forums:

[CZ] vs H4L středa 28.4. 20:30

Reply to Post
UserPost

20.24
26. 4. 2010

Jer!ch0

Olomouc

Moderator

posts 473

Domluvil jsem přátelák s H4L na tuto středu. Na našem serveru, slíbil jsem, že heslo

jim postnu na fórum. Čas: 20:30 CET (aspoň doufám).

Heslo bych si dovolil nechat na Radiovi, v případě, že bude mít čas.

Dejte, prosím, vědět, kdo budete.

KRYTON: Pánové, nepotvrdilo se teď, že když táhneme všichni za jeden provaz, jsme pak lepší, než součet našich částí? Když myslíme stejně a přejeme si totéž, není pro nás vůbec nic nemožné. Tento hvězdný motor bude fungovat. My tomu věříme.

20.40
26. 4. 2010

standovicz

Slaný

Moderator

posts 531

Já budu a zastavit mě může jen ping.

Kdo nezvrací, pije pod svoje možnosti.

20.50
26. 4. 2010

[CZ]Koppik

Member

posts 15

Já budu přítomen zastavit mi může jen ping.  Smile

21.16
26. 4. 2010

[CZ]TUXOR

Admin

posts 585

Já taky budu, kdyby mi do toho něco vlezlo dám ještě vědět.

@ping

Jj viděno dneska u obou..Frown To jste oba na bezdrátu?

ALBERT EINSTEIN: Potřebujeme podstatně nový způsob myšlení, jestliže má lidstvo přežít. *** Člověk, který má radost z toho, jak pochoduje v zástupu a šiku při vyhrávání hudby, je hodný opovržení: Dostal omylem svůj velký mozek, mícha by mu celkem stačila. *** Jen dvě věci jsou nekonečné – vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist.

22.41
26. 4. 2010

Radius

Member

posts 833

no me toho muze zastavit vic, kazdopadne ve stredu nvm… mozna nebudu doma a kdyz jo, tak nedorazim k pc driv jak v 9 a pak budu jist, takze se mnou spis nepocitejte, max prijdu po 9ty na kukandu a neco mi rika ze s H4L to bude na 3 kola a papa

heslo se nastavuje

g_password "heslo"

tak jim klidne napis, ze heslo bude "h3slo", ja bych to tam nastavil asi v ut uz radsi, pac str fakt nvm

0.19
27. 4. 2010

Jer!ch0

Olomouc

Moderator

posts 473

Radius said:

tak jim klidne napis, ze heslo bude "h3slo", ja bych to tam nastavil asi v ut uz radsi, pac str fakt nvm

okay, diky. a zkus dojit.

KRYTON: Pánové, nepotvrdilo se teď, že když táhneme všichni za jeden provaz, jsme pak lepší, než součet našich částí? Když myslíme stejně a přejeme si totéž, není pro nás vůbec nic nemožné. Tento hvězdný motor bude fungovat. My tomu věříme.

4.36
27. 4. 2010

LuPuS

Rokycany

Member

posts 213

Přijdu. Wink

[CZ]LuPuS

7.39
27. 4. 2010

Jer!ch0

Olomouc

Moderator

posts 473

Registrace na německým fóru. Německy. Aspoň už vím, jak se řekne 'zadané jméno neexistuje nebo je chybné heslo'. Bože…

17.25
27. 4. 2010

Ada

Member

posts 52

ve středu to by mi to mohlo vyjít

22.08
27. 4. 2010

Radius

Member

posts 833

Du kannst nicht Deutsch sprechen?

23.01
27. 4. 2010

Jer!ch0

Olomouc

Moderator

posts 473

Radius said:Du kannst nicht Deutsch sprechen?

Es hilfst nicht wann Der angegebene Benutzername existiert nicht oder das Passwort stimmt nicht!

Mimochodem, pořád se mi nepovedlo doručit jim heslo. Zkouším IRC a ingame.

0.34
28. 4. 2010

Jer!ch0

Olomouc

Moderator

posts 473

Vzhledem k tomu, že každou registraci na fórum H4L někdo musí schválit (a vzhledem k tomu, že to prý může trvat i několik dní, kterýžto řádek v infomailu jsem přehlédl – díky Radiovi za upozornění), a taky vinou toho, že na #irc H4L nikdo z klanu nebyl, nepodařilo se mi jim doručit heslo na náš server.

Moc nechápu, proč chtěli, abych jim to na fórum napsal, když registrace u nich trvá dny. Řešením by mohlo být odheslovat server, počkat, až přijdou, a opětovně zaheslit. Ale mám sto chutí se na ně prostě vykašlat.

14.31
28. 4. 2010

Radius

Member

posts 833

no tak s tim odheslovanim bych to rad vedel nejak predem, pac ja v 18h uz nebudu k zastizeni

leda by to pak lezelo na Lupusovy

heslo se nastavuje

g_password "heslo"

a deaktivuje

g_password ""

17.14
28. 4. 2010

Jer!ch0

Olomouc

Moderator

posts 473

jj, to bysme pripadne sfoukli, diky.

18.30
28. 4. 2010

[CZ]TUXOR

Admin

posts 585

soráč, něco mi do toho vlezlo, dorazim pozdějiFrown

ALBERT EINSTEIN: Potřebujeme podstatně nový způsob myšlení, jestliže má lidstvo přežít. *** Člověk, který má radost z toho, jak pochoduje v zástupu a šiku při vyhrávání hudby, je hodný opovržení: Dostal omylem svůj velký mozek, mícha by mu celkem stačila. *** Jen dvě věci jsou nekonečné – vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist.

7.21
29. 4. 2010

standovicz

Slaný

Moderator

posts 531

Mno, sice prohrávám nerad, ale můžu říct, že mě to včera bavilo. Pokud si pořád stěžujeme, že v OA není s kým pořádně hrát, pak včera jsem si stěžovat nemohli. H4L mají výborně nacvičené mapy a hlavně: chodí pořád spolu. Často všichni. Přišlo mi to asi takto: všichni vyrazí do útoku. První chcíplý pak brání doma, pokud zůstane v útoku jeden, nebere vlajku, ale žere zdraví a štíty soupeři, oďobává protihráče railem, minuje, nechá je pak běhat s minimem zdraví a není co sebrat, aby je po sebrání vlajky kolegou dodělal… Jsou prostě dobří.

Ado – včera jsme si říkali že server H4L je asi bez hesla a sotva jsem zmizel z [CZ]serveru, přihlásil se k nám do skupiny na Mumble jeden H4L a řekl nám heslo. Šel jsem za Tebou a už jsi tam nebyla. Škoda žes nebyla na Mumble aspoň na poslech… Vím že už můžeš :-) . Obvykle lezeme sem (v Mumble dám connect -> add new ->) Server name: clanwars.cz, server adress: mumble.clanwars.cz, port: 63001 a své jméno. Uvidíš tam skupiny A až (myslím) K. Buď v nějaké poznáš známé firmy, nebo budeš první a vlez do jakékoli volné. Do příště už si to nastavení pamatuje samo. Jakmile se přihlásíš, přestanu sprostě nadávat :-)

9.25
29. 4. 2010

Jer!ch0

Olomouc

Moderator

posts 473

standovicz said:

Jakmile se přihlásíš, přestanu sprostě nadávat :-)

Nevim, jestli to bude stacit, chtelo by to nejakou poradnou motivaci…

Jj, tvoje postrehy jsou presny, H4L vetsinou nejeli utok – obrana, max. branil jeden, ostatni chodili spolu do utoku, pokud padli, presouvali se na stred, aby kryli cestu utocnikovi s vlajkou. Pokud zustal jeden, cekal na posily. To je urcite cesta.

Ale podle me nejvetsi rozdil udelal Dual, je dobre rozehranej.

11.02
29. 4. 2010

Radius

Member

posts 833

Post edited 11.23 – 29. 4. 2010 by Radius

Panove a damo, nvm jestli se to strhlo na spolecnem poslednim zapase, kazdopadne kdyz jste tam uz nebyi, tak jsme si rekli ze dame dalsi kolo a nvm co se stalo, ale mel jsem na nohach 100kg, nemohl jsem behat, neslo proste nic a porazeli nas jak… v lepsim pripade jsme meli skore pres 10 a oni pres 50… museli asi neco nastavit nebo ja uz nvm.

Vsiml si toho Standa, Jarda i ja (Tux nebyl na mumble, tak nvm). Dali jsme tusim 3 zapasy jeste a nedalo se to. Rozloucil jsem se a sel na nas server, to same! Nahral konfiguraci z nedele a ejhle, uz to zas litalo (neboj Stando, s tebou jsem hral jeste se starou, takze to bylo o skillu a ne o konfiguraku)!!!!!

Museli neco zmenit na serveru, protoze railem me zabili na jednu ranu, raketou na jednu ranu, brokovnici na jednu ranu, utekli mi pred nosem, dokonce me i preskocili a ja nemel sanci (bezeli jsme stejnym smerem). Pripadal jsem si jak pred 2 lety, kdyz jsem zapnul poprve OA. Jo lightem me doslova byli schopni shodit z utesu!

Prominte velebnosti, ale a tohle ja fakt s.

Ha, od kdy je 5 + 11 = 11 :D

No zas tak spatne jsme ale taky nehrali

http://oa-cl.ucoz.org/forum/63-266-1

12.52
29. 4. 2010

Ada

Member

posts 52

Ahoj,

bohužel ty mapy moc dobře neznám (je to moje chyba, i když na to potřebuju víc času-tak 1rokLaugh, taky si myslím, že nás ke konci naprosto zlomili i s příchodem Duala.

Jakmile jsem vyběhla z obrany tak jsem ztratila orientaci, natož někoho dohnat, kde rozhodují desetiny sec., ani jsem nebyla schona najít odrazový můstek … prostě nejde hrát najistotu s nadhledem a nemám z toho dobrý hráčský pocitFrown Mapy jsou nanic, hromady dopingu, brnění a podobných blbostí, o kterých si myslím, že do ligových map nepatří!

Vadilo mi to v DM a teď i čím dál víc v CTF. Zlatý dobrý SAGO. Bohužel je to asi taky jediná férová mapa, která se proto nejvíc hraje.

NEJVĚTŠÍ MOTIVACÍ PRO MNE JE, ŽE SI POSLEDNÍ DOBOU STAČÍM ZAHRÁT to co znám.  Mám toho prostě moc a k tomu se učit všechny nové mapy? To prostě v dohledný době nedám, to vím jistě. Bohužel jsem začala uvažovat o Sleeping Bagu.

Radie, nechci se Tě nejak dotknout, ale nezačínáš být tak trochu paranoidní? Smile

13.09
29. 4. 2010

standovicz

Slaný

Moderator

posts 531

Tady se musím Radia zastat. Nezačíná. On s tím totiž ještě neskončil. Laugh

Ne fakt a bez legrace, jakmile přepli na normální (staré, neligové) mapy, bylo to v prčicích. Ado, vždyť víš jak se hejbu, tuhle jsem si to v týdnu pěkně rozdali. Tak včera po tom "přepnutí" jsem byl jak opilej, samý pomalý reakce. Potkám H4La nažranej, nasyslenej, jak to umím jenom já Laugh namířil na mne lightem a udělalo to tssst, jako když otevřeš limču a šel jsem do kytek. S Radiem jsem pak šli na náš server zkusit hru, tam se mě to už chovalo OK a protože Radius experimentoval s BFG mohl jsem porovnávat. Až se Radius divil, kolik zásahů BFG napapanej standovicz přežil a rozchodil… Škoda že jsem to neměl nahraný, ale navlastní oči jsem viděl, jak zásah lightem od H4La nadnesl (Tuxe nebo Radia, teď nevím) našeho hráče šikmo vzhůru nad plochu v místě, kde se neměl náš hráč od čeho odazit (za hranou patra)! Ne na ligových mapách, ale po tom přepnutí si nás dali jako králíky a zabít jediného z nich muselo být týmovou prací. Radius nekecá.

13.15
29. 4. 2010

standovicz

Slaný

Moderator

posts 531

Radius said:

S někým, kdo porazil Crew, jsme opravdu nehráli dlouho :-) Vemte to v úvahu. Jsou lepší (i díky Dualovi), než v dobách minulé ligy.

Ado, zapoměl jsem reagovat: já jsem byl v životě zvyklý ženský ze spacáku vybalovat, ne je tam zapínat. To mi prosím nedělej, nebo mi bude smutno a mě když mě bude smutno, tak budu brečet a když budu brečet, budu u toho křičet Aaaaaadoooo, Aaaadooooo Cry

16.30
29. 4. 2010

Jer!ch0

Olomouc

Moderator

posts 473

Ada said:

Bohužel jsem začala uvažovat o Sleeping Bagu.

Já věděl, že z toho spacáku nemám vybíhat tak rychle. Vždycky jsem měl špatněj timing…

Je to samozřejmě na tobě, sleeping bag z různých důvodů použijeme časem asi všichni. Jen bych tě chtěl ujistit, že pokud jde o to, že nechceš hrát ligové mapy (a tedy ligu nebo její část), není to automaticky důvod pro bag a pro nás nepočítat s tebou jako s aktivní členkou.

Myslím, že ty powerupy (lékárny, armor,…) jsou v mapách proto, aby bylo možný líp taktizovat a zápas nerozhodovaly jen individuální skilly.

17.38
29. 4. 2010

Ada

Member

posts 52

…kdyby ty "powerupy" autoři map necpali úplně všude, tak to ještě přejdu, ale čeho je moc…

prostě mi to nevyhovuje. Nemám radost z toho, že fraguju hromadu hráčů jen díky tomu, že mám zrovna sebranou supersílu nebo jak to nazvat nebo naopak nějaká LAMA mě. Je to prostě hovadina a takový mapy nechci hrát ani pro zábavu natož v lize OA a trénovat je.

Tahle demotivace mě ubíjí a bohužel se to i začíná odrážet v mém celkovém přístupu k OA.

Co vyhovovalo vyhovovat přestává a přichází čas reakce. Bohužel se obávám, že budu muset opustit celou OA…či hrát jen pro potěšení co mne napadne sama pro sebe. Ještě to musím celé promyslet.

Ada

18.16
29. 4. 2010

Optimus

Member

posts 30

Radius said:

Zdravím všechny CZ. Hezkej klepec co…. No po tom co jsme zápas odehráli jsem napsal Darkalovi že nám servr lagoval,a že máme problémy s cpma. Nezajímalo ho to,prý s tím máme problémy jen my. V neděli ,,měli,, hrát super vs SoS a SoS měli takové lagy že zápas ani nezačal. Tet teprve to někdo začal řešit,servr byl absolutně nehratelný,a cpma mod je po mě nahovno. Pokud se i nadále bude hrát cpma CreW odstoupí s ligy a s celé oa,nebudeme hrát takovej mod v kterém raketa letí jinak než by jsme chtěli. Tohle pro nás není,jen to urychlí náš přesun z oa do ql. Mapy absolutně nehodnotím…….OA se začíná quakelizovat… BTW: H4l jsou dobrý,ale nejsou nejlepší,po tom co začnou prohrávat začnou lítat všichni do ůtoku a nechávat obranu volnou Cool

22.44
29. 4. 2010

Radius

Member

posts 833

No k me paranoje… na to reknu strusne…. to ze neexistujou neznamena, ze po me nejdou :D

a preberte si to jakb chcete, je mi to sumak

Kazdopadne fakt nekecam, ja si nahle z niceho nic pripadal jak s olovem na noze a prisaham ze tenhle stav jsem zazil naposled pred 2 lety, kdyz jsem poprve vlezl do areny. A vzdy nezaujaty Jarda zacal kvicet, ze s timhle at jdou do *… a mel sakra pravdu, hra byla nehratelna. Aspon pro me a dalsi lidi, o kterych jsem psal. Ja prohru uznam, ale neuznam klepec, pri kterym je neslo zabit!

A s Adou jinak souhlasim, mam rad hry, kde se sem tam neco najde, ale nektery mapy jsou precpany. A s double, quad apod. damagem by se nemelo vubec v lize hrat. Dal jsem si cvicmo kolo s Tuxem a kdyz mel damage, tak se nedal zabit, trikrat me liznul a sel jsem, jedina sance byla railem a behat. Kdyz jsem ho mel ja, tak zas nemel sanci Tux. A ve hre 1 VS 1 se kazda chyba tresta, tudiz tech par sekund da i klidne 3 vlajky.

Optim:

jj, ja jeste ani na jejich serveru nebyl a z toho CPMA taky nemam radost.

Reply to Post

Reply to Topic:
[CZ] vs H4L středa 28.4. 20:30

Guest Name (Required):

Guest Email (Required):

Smileys
Confused Cool Cry Embarassed Frown Kiss Laugh Smile Surprised Wink Yell
Post New Reply

Guest URL (required)

Math Required!
What is the sum of:
7 + 6

About the [CZ] – CZECH OPENARENA CLAN forum

Most Users Ever Online:

166

Currently Online:

5 Guests

Forum Stats:

Groups: 2

Forums: 11

Topics: 160

Membership:

There are 146 Members

There have been 8 Guests

There is 1 Admin

There are 2 Moderators

Top Posters:

Radius – 833

LuPuS – 213

Proti – 149

Hodnak – 118

Ada – 52

Optimus – 30

Administrators: [CZ]TUXOR (585 Posts)

Moderators: standovicz (531 Posts), Jer!ch0 (473 Posts)